Ngaiklan on Victor Mochere

Victor Mochere bakal nyieun kampanye fine-tuned ngaliwatan panawaran campuran pamasaran di handap:

1. Iklan tampilan (Spanduk)
2. Eusi disponsoran (Tulisan sareng backlink)
3. Tulisan tulisan (Pasihan kami hiji topik, kami bakal nyerat tulisan sareng pasang dina situs kami)
4. Panawaran panumbu (Backlink kana eusi anu tos aya)
5. Tautan éditorial (Nambihan tautan nganggo 200-300 kecap ka pos anu aya dina situs kami)
6. Tautan anu ngadukung (Tautan internal dina kaluarna tulisan anu diarahkeun kana pos anu disponsoran)
7. Tinjauan produk (Pasihan kami produk sareng kami bakal marios deui)
8. Eusi promosi (Tulisan pikeun ngiklankeun mérek / produk)
9. Fitur halaman utama (Nampilkeun / Pinning pos anjeun / spanduk dina halaman utama kami)
10. Babagi sosial (Kami bakal ngabagi tulisan anjeun dina platform média sosial kami)

Punten taros Kami pikeun harga sareng detil sanésna.

Catetan: Victor Mochere ngahargaan pariwara ti sadayana padagang anu tanggung jawab, tunduk kana persetujuan redaksi. Urang nyekel hak teu ngajual spasi iklan ka agénsi atawa individu inconsistent kalawan Victor Mocherekawijakan redaksi. Sanaos kami narékahan pikeun masihan pamiarsa pangalaman iklan anu saé, pariwara henteu kedah nunjukkeun pandangan Victor Mochere.

Wilujeng sumping!

Login kana akun anjeun di handap

Jieun Akun Anyar!

Eusian formulir di handap pikeun ngadaptar

*Ku ngadaptar kana halaman wéb kami, anjeun satuju kana kami kabijakan privasi.

Candak deui kecap konci anjeun

Hãy nhập tên người dùng hoặc địa chỉ email để mở mật khẩu của bạn.