Специјални

Како да испраќате пари од М-Песа на банкарска сметка на Стенбиќ

Можете лесно да ги депонирате средствата на вашата банкарска сметка Stanbic директно од вашата сметка на Mpesa. Не мора да повлекувате пари од сметката на Мпеса, само одете во банка ...

Прочитај повеќе

Најзаеднички

Преземете ја нашата апликација

Богатство

Бизнис

Патуваат

образование

технологија

Живеат

Забава

Владеење

Спорт

Животен хакове

Последни пораки

Како да заштедите и инвестирате пари

Всушност, најдобриот и најлесниот начин да имате добра заштеда и инвестиции е само да ги зголемите своите приходи и да имате многу ниско трошење ... како да заработувате како богат и да трошите како скршен ... Но, додека многу луѓе го поминуваат целиот свој живот заработувајќи повеќе пари , но важно е да се знае дека ...

Прочитај повеќе